HABERLER
  Bilgievi´nden Engelliler Haftası Etkinliği
Orjinal Resim


10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Adapazarı Belediyesi’ne bağlı Bilgievi Camili kursiyerleri tarafından  “Bir Gülücük İçin Elele” etkinliği düzenlendi.
Dünya Engelliler Haftası kapsamında Camili Ek hizmet birimlerinde düzenlenen etkinliğe Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş’un eşi Aylin Özer Coş, Adapazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer, Adapazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Özkan Gümülcineli, Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Sündüz Şimşek, Adapazarı Özel Eğitim Anaokulu Müdürü Cumhur Başcı, Camili Mahalle Muhtarı Yunus Özçelik, meclis üyeleri ve Adapazarı Özel Eğitim Anaokulu öğrencileri ile veliler katıldı.
ANNELERE BASKILI ÖNLÜK
Etkinlikte mefruşat öğretmeni Müşerref Kılıç ve kursiyerler tarafından hazırlanan önlük ve şapkalara çocukların el izleri basılarak programa katılan annelere hediye edildi. Başkan Yardımcısı Sezer, “Engelliler Haftası nedeniyle düzenlediğimiz etkinlikte bugün Adapazarı Özel Eğitim Anaokulu öğrencileri ve aileleriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kurs öğretmenlerimiz ve kursiyerlerimizin büyük bir özenle hazırladığı bu etkinlikte anneler için hazırlanan önlüklere çocukların el izi basılarak, annelere anlamlı bir hediye edildi. Etkinlikte emeği geçen herkesi bu başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum” dedi. Programda Adapazarı Bilgievi öğrencileri mini bir Halk Oyunu gösterisi yaptı. Engelliler Haftası nedeniyle açılan sergiyi gezen Aylin Özer Coş, miniklerle de yakından ilgilendi.
 

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l 
 |  Paylaş  | 
l Fotoğraflar