Zabıta´dan Okul Kantinlerine Denetim

Adapazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, okul kantinlerini denetledi.92 kantin denetimi yapan ekipler, tüketim tarihi geçen bir işyeriyle ilgili işlem yaptı.

Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin ilçe sınırlarında bulunan kantinlerde yaptığı denetimlerde genel hijyen, tüketim tarihi geçmiş gıdalar ile işyeri açma ve çalıştırma ruhsatlarının kontrolü yapıldı. 92 adet kantinde denetim yapan Zabıta Memurları, 18 işyeri hakkında ruhsatsız faaliyet göstermekten, 1 işyeri hakkında da tüketim tarihi geçmiş gıda bulundurmaktan işlem yaptı. İşlem yapılan markette bulunan gıdalar,  imha edilmek üzere ekipler tarafından müsadere altına alındı. Zabıta Müdürlüğü ekipleri, okul kantinlerinin yanında bakkallarda tüp satışı yapan işyerleriyle ilgili denetimlerini devam ettiriyor.