Teraryum Büyük İlgi Görüyor

Adapazarı Belediyesi Bilgi Evi Camili Ek Hizmet binasında Yenikent Halk Eğitim Merkezi desteği ile devam eden kurslar arasında yer alan ve çiçek ile bitki süslemeleri olarak bilinen Teraryum büyük ilgi görüyor.

Adapazarı Belediyesi ile Yenikent Halk Eğitim Merkezi desteği ile bu yıl Sakarya’da ilk olarak açılan Teraryum kursu, büyük ilgi görüyor. Bazı bitki türlerinin kullanılarak, cam kavanozun içinde süt bitkisi ve çiçeklerden oluşan süslemelerle yapılan teraryum sanatı kadınların yeni hobisi oldu.
HEDİYELİK EŞYA
Adapazarı Bilgievi Camili Sorumlusu Yasemin Arın, çok bilinmeyen Teraryum sanatının son zamanlarda yaygınlaştığını ve kursiyerlerin de buna büyük ilgi gösterdiğini söyledi. Ev süsleme sanatında ve hediyelik eşya süslemede kullanılan Teraryum sanatı camdan bahçeler olarak büyük ilgi görüyor. Doğadan kesitler sunan bu tasarımlar son zamanlarda hediyelik eşyalar arasında ilk sıralarda yer alıyor. Kursa olan ilgi bizi de mutlu ediyor.