Belediyenin Yüzme Kursunda Start Verildi

Adapazarı Belediyesi'nin çocuklara yönelik bu yıl beşincisini düzenlediği " Yüzme Yaz Okulu"nda start verildi.
Adapazarı Belediyesi'nin çocuklara yönelik düzenlediği Yüzme Yaz Okulu açılışına, Adapazarı Belediyesi Başkan Vekili Erol Aydın, Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Özkan Gümülcineli ve KOBAŞ Yüzme Kursu İşletmecisi Meydan Kobaş ile çok sayıda aile katıldı. Başkan Vekili Sezer açılışta yaptığı konuşmada, bu yıl beşincisini düzenledikleri Yüzme Yaz Okulu'nda 4 yılda yaklaşık 3 bin 500 öğrencinin yüzme öğrendiğini ifade ederek, beşinci dönemle birlikte yüzme öğrenen çocuk sayısının 4 bini bulacağını söyledi.
2 AY SÜRECEK
Tüm çocukların yüzmeyi öğrenmesini istediklerini kaydeden Başkan Vekili Erol Aydın " Yüzmeyi erken yaşta öğrenirlerse altyapıları sağlam sporcular olarak büyük başarılara imza atarlar. Çocuklarımızın hem sağlıkları hem de kültürel faaliyetleri açısından faydalı gördüğüm yüzmeyi öğrenmeleri bizim öncelikli amacımız. Kobaş Yüzme Kursu'nun başarılı hocalarını da tebrik ediyorum."dedi. Adapazarı Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenen yüzme kursu 2 ay sürecek. 7-10 yaş grubu çocuklarına yönelik düzenlenen yüzme kursunda bu yıl da 500 çocuk yüzmeyi öğrenecek.