Adapazarı´nın Kurtuluşu´nun 95.Yılı Kutlandı

Adapazarı'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşu'nun 95.yıl dönümünde Adapazarı Belediyesi önünde "Halk İftarı " verildi.

Kurtuluş etkinlikleri kapsamında düzenlenen iftara Vali Hüseyin Avni Coş, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Adapazarı Kaymakamı İsmail Gündüz, İl Jandarma Alay Komutanı Emin Dursun, Sakarya Üniversitesi Rektörü Muzaffer Elmas,  AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği'nden Gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Adapazarı Belediyesi'nin düzenlediği Halk İftarında, 95.yıl önce vatan için hayatlarını kaybeden şehitlerimiz için dua yapıldı. Tasavvuf Müziği ve semazen gösterisi davetliler tarafından ilgiyle izlendi.
BÜYÜK FEDAKÂRLIK
 Başkan Süleyman Dişli, "Belediyemizin düzenlediği iftar programında sizlerle aynı sofrayı paylaşıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bugün biliyorsunuz 21 Haziran olması dolayısıyla ayrı bir önem taşıyor. Adapazarı'nın düşman işgalinden Kurtuluşu'nun 95.yılını kutluyoruz. Bu topraklar atalarımızın milli değerlerimiz uğruna büyük fedakârlık ve kahramanlıklar göstererek savaştığı topraklardır. O nedenle tarihimizde ayrı bir önem ifade etmektedir. Atalarımızın emanet ettiği bu vatan gençlerimizin geçmişini iyi bilmeleri ve öğrenmesiyle daha güçlü olacak ve ayakları üzerine daha sağlam basacaktır" dedi. Başkan iftara katılanlara teşekkür ederek Ramazan aylarını kutladı. Adapazarı'nın Kurtuluş etkinlikleri havai fişek gösterileri ile sona erdi.