Camiliden Dişli´ye Asfalt ve Park Teşekkürü
Adapazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü Camili'de başlattıkları asfalt ve park çalışmalarını sürdürüyor.Camili Mahalle Muhtarı Yunus Özçelik, mahallelerinde yapılan çalışmalardan dolayı Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'ye teşekkür etti.
 Camili Mahallesinde yapılan asfalt ve çocuk parkları için teşekkür eden Özçelik, "Camili Mahallesi'nde yapılan asfalt ve yeni parklar 7'den 70'e  her kuşağa hizmet ediyor. Yapılan hizmet ile insanlarımız toz topraktan kurtulmuş oldular. Mahallemize değer katan bu önemli hizmetlerden dolayı Adapazarı Belediye Başkanımız Süleyman Dişli'ye teşekkür ediyorum. Mahalle sakinleri olarak yapılan hizmetlerden oldukça memnunuz" dedi.