HABERLER
Işıksu: Adapazarı İçin Yola Devam
Orjinal Resim

Adapazarı Belediyesi Şubat meclisinde konuşan Başkan Mutlu Işıksu, "Dersimize hep iyi çalıştık. Kaliteli, nitelikli ve büyük işler yapmayı, gerçek belediyeciliğin en güzel örneklerini sergilemek için hep sahada olmayı sürdüreceğiz. Hep birlikte,Adapazarı için çok çalışmaya, gayrete, başarıya ve berekete devam.Adapazarı için yola devam."dedi.

Adapazarı Meclisi Toplandı

Adapazarı Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısı, Başkan Mutlu Işıksu’nun başkanlığında dört (4) maddelik gündemle gerçekleştirildi. CHP Adapazarı Meclis Üyesi Haluk Akbay’ın istifasının ardından meclis üyesi olan CHP’li meclis üyesi Haldun Demetoğlu’nun selamlama konuşması ile başlayan gündem dışı konuşmalarda AK Parti’li meclis üyeleri Reşit Yazıcı ve Mehmet Yılmaz ile MHP’li meclis üyesi Erbay Kayatürk söz aldı.

 

Işıksu’ya Meclis Tebriği

Reşit Yazıcı yaptığı gündem dışı konuşmasına Başkan Mutlu Işıksu’yu tebrik ederek başladı. Çalışma döneminde engelsiz bir yaşam için büyük gayret ettiğini vurgulayan Yazıcı, Başkan Işıksu’nun engelli bireylere yönelik yoğun hassasiyetinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek tebrik etti. Başkan Işıksu da AK Parti’li meclis üyesi Yazıcı’nın çok gayretli çalışmalar yaptığını vurgulayarak teşekkür etti. AK Parti’li meclis üyesi Mehmet Yılmaz da yaptığı konuşmada, Başkan Işıksu’yu tebrik ederek seçim sonucunun başarılı olması temennisinde bulundu. MHP’li meclis üyesi Erbay Kayatürk ise Cumhur İttifakı Adapazarı Belediye Başkanı olarak belirlenen Başkan Mutlu Işıksu’yu tebrik ve takdir ettikleri belirterek seçim döneminde başarılar diledi.

 

Başkan Işıksu’dan Destek Teşekkürü

Başkan Mutlu Işıksu konuşmasına meclis üyelerine teşekkür ederek başladı ve şu ifadeleri kullandı: “Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensip ve takdirleri için AK Parti Genel Başkan Yardımcımız, Seçim İşleri Başkanımız Ali İhsan Yavuz, MHP Grup Başkanvekilimiz Levent Bülbül, KEFEK Komisyonu Başkanımız Çiğdem Erdoğan, Milletvekillerimiz Lütfi Bayraktar, Ali İnci, Ertuğrul Kocacık ve Murat Kaya’ya, Cumhur İttifakımızın İl ve İlçe Başkanlarına, kıymetli meclisimize ve bizlerle gönüldaş olan herkese destekleri için kalbi şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

 

Işıksu: 112 Proje Hayat Verdik

Seçim atmosferine girdiklerini belirten, hep sahada olduklarının altını çizen Başkan Mutlu Işıksu, “Biz her zaman istişareye çok önem verdik. Dersimize hep iyi çalıştık. Kaliteli, nitelikli ve büyük işler yapmaya, gerçek belediyeciliğin en güzel örneklerini sergilemek için hep sahada olmaya devam edeceğiz. Herkesin destek olduğu 112 projemize hayat verdik. Hepsi Adapazarı’mıza çok yakışan projeler. Sevdalısı olduğumuz Adapazarı için çok çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

 

Işıksu: Kentsel Dönüşümde Zihniyet Devrimi Gerçekleştirdik

Kentsel dönüşümün öneminden bahseden ve şehirdeki bina dönüşümlerini fotoğraflarla anlatan Başkan Işıksu, “Ada Hayat Yerinde Kentsel Dönüşüm Projesi ile bir zihniyet devrimi gerçekleştirdik. Kata kat uygulaması ile Belediye olarak rehberlik ve danışmanlık desteklerimizle bakınız Adapazarı’mızda 35 bina yenileme sürecine girdi. Bu binaların 27’si yıkıldı ve işlemleri devam ediyor. Bu yeter mi tabii ki yetmez. Motivasyonumuzu yüksek tutacağız, kentsel dönüşümü ısrarla vurgulamaya devam edeceğiz. Ada Hayat’ın temelini çok yakında hep birlikte atacağız ve üstyapı süreci daha da hızlı ilerleyecek, yeni kentsel dönüşüm çalışmaları için çok daha fazla çalışacağız. Ada Hayat’ın daha temeli atılmadan, anayasal bir hak olan mülkiyet hakkına sahip hak sahiplerinin mülklerinin ne kadar değerinin arttığını gözlemleyebiliyoruz. Kentsel dönüşüm bizim ilk önceliğimizdi hep de öyle olacak. 6 Şubat büyük depremlerin yıl dönümündeyiz. Hepimiz o şehirlerdeydik. Vefat edenlere Allah’tan bir kez daha rahmet diliyoruz. Devletimizden Allah razı olsun. Örnekler ortada, yapacağımız çalışmalar ortada. Adapazarı Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapmak için çok çalışıyoruz.” dedi.

 

Işıksu’dan Seçim Mesajı

Adapazarı insanının teveccühünden duyduğu memnuniyetten söz ederek konuşmasını sonlandıran Başkan Işıksu, “Sahadaki güzel havayı daha da güzelleştirmek bizim için hep daha öncelikli olmuştur. Seviyeli, hakkaniyetli, adayların birbirinin hukukunu göz ettiği ve Adapazarı için sevgisini, hedeflerini ortaya koyduğu bir seçim süreci temenni ediyorum. Milletimiz tercihini sandıkta her daim göstermiştir, yine en doğru kararı verecektir. Hakkımızda en hayırlısı olsun. Hep birlikte, Adapazarı için çok çalışmaya, gayrete, başarıya ve berekete devam. Adapazarı için yola devam.” ifadelerini kullandı.

 

Meclis Gündemi

Başkan Mutlu Işıksu’nun konuşmasının ardından meclis gündemine geçildi. 2 madde oy birliği, 1 madde CHP’li meclis üyesinin ret oyu neticesinde oy çokluğu ile kabul edilirken, 1 madde ise hukuk komisyonuna oy birliği ile havale edildi. Adapazarı Belediyesi’nin 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinden önceki son meclis toplantısı, 04 Mart 2024 Pazartesi günü saat 14.00’da gerçekleştirilecek.

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l 
 |  Paylaş  | 
l Fotoğraflar