HABERLER
Şehrin Kalbinde Yürüdüler
Orjinal Resim

Adapazarı Belediyesi, Poyrazlar-Kömürlük parkurunda doğa yürüyüşü düzenledi. Vatandaşlarla birlikte parkur yürüyüşünü gerçekleştiren Başkan Işıksu, “Şehrin Kalbi Adapazarı’mızın doğa harikası noktalarından biri olan Poyrazlar-Kömürlük Parkurunda hep birlikte yürüdük. İlgi gösteren kıymetli hemşehrilerimize çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Adapazarı’ndan Doğa Yürüyüşü

Adapazarı Belediyesi tarafından “Şehrin Kalbinde Yürüyoruz” sloganıyla başlatılan Doğa Yürüyüşlerinin ilki Poyrazlar-Kömürlük parkurunda gerçekleşti. Çok sayıda sporseverin ve doğa dostunun katıldığı yürüyüşe Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu ve Başkan Yardımcısı Fatih Çelikel ile meclis üyeleri Nilgün Akman ve Türkan Resüloğlu eşlik etti.

 

Başkan Işıksu’dan Teşekkür

Yürüyüş sonunda Başkan Işıksu, doğa yürüyüşlerinin farklı zamanlarda devam edeceğini belirterek, “Hafta sonuna çok güzel bir başlangıç yaptık. Şehrin kalbi Adapazarı’mızın doğa harikası noktalarından biri olan Poyrazlar-Kömürlük Parkurunda hep birlikte yürüdük. İlgi gösteren kıymetli hemşehrilerimize çok teşekkür ediyoruz. Yakın zaman içerisinde bir yürüyüş daha planlıyoruz. Bunu da hemşehrilerimizle paylaşacağız.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l 
 |  Paylaş  | 
l Fotoğraflar