HABERLER
AK Parti, Büyük İdeallerin Partisidir
Orjinal Resim

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, kongrelerin ardından görevlerine başlayan AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan ve İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Çalışkan’ı ziyaret etti. Başkan Yardımcılarının eşlik ettiği ziyarette Başkan Işıksu, “AK Parti, büyük ideallerin partisidir. Şehrimizdeki başarı çıtasını daha da yükseltecek çalışmaları hep birlikte hayata geçirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Adapazarı’ndan Turan ve Çalışkan’a Ziyaret

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Başkan Yardımcıları Hilmi Kızılcık, Fatih Çelikel ve Yusuf Özden ile birlikte, kongrelerin ardından görevlerine başlayan AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan ve İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Çalışkan’ı ziyaret etti. Ziyarette AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ömer Arslan ve Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı Orkun Arslan da yer aldı.

Hep Birlikte Gayret

AK Parti kadrolarının ülkenin ve şehrin tarihine geçen çok önemli çalışmalara imza attığını vurgulayan Başkan Mutlu Işıksu, Turan ve Çalışkan’ı tebrik etti. Birlik ve beraberlikle hedeflere ulaşmak yolunda gayretin artacağına olan inancını paylaşan Başkan Işıksu, “Kıymetli başkanlarımıza görevlerinde muvaffakiyetler temenni ediyoruz. Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımız Sakarya’mız için canla başla çalıştılar. Bizler de teşkilat çatısında yıllarca birçok farklı görevde hizmet etmeye gayret ettik. Adapazarı Belediyesi olarak AK teşkilatlarımızın bizlere olan desteğinin farkındayız ve bu sorumlulukla, gayretle çalışıyoruz. AK Parti, büyük ideallerin partisidir. Şehrimizdeki başarı çıtasını daha da yükseltecek çalışmaları hep birlikte hayata geçirmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l 
 |  Paylaş  | 
l Fotoğraflar