HABERLER
Adapazarı Çalışıyor, Mahalleler Daha da Güzelleşiyor
Orjinal Resim

Mahallemi Güzelleştiriyorum Projesinin 2’nci etabı kapsamında başlatılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Mutlu Işıksu,  “Yenigün, Papuççular ve Semerciler mahallelerimizin ihtiyaç tespit ettiğimiz sokaklarında kaldırımı, asfaltı, aydınlatması ve ağaçlandırmasıyla 10 bin metrekarelik çok güzel bir çalışmayı daha hayata geçiriyor; 37 sokağımızı sil baştan yeniliyoruz.” dedi.

Başkan Işıksu Yerinde İnceledi

Adapazarı Belediyesi, “Mahallemi Güzelleştiriyorum” projesinin ikinci etabı kapsamında Yenigün Mahallesi’nde yoğun çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri ekiplerinin yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Mutlu Işıksu, Başkan Yardımcısı Yusuf Özden’den bilgi aldı, vatandaşlarla sohbet ederek talep ve şikâyetleri dinledi.

37 Sokak Sil Baştan Yenileniyor

Mahallelerin daha da güzelleşmesi için hassas bir çalışma yürüttüklerini vurgulayan Başkan Işıksu, “Mahallemi Güzelleştiriyorum” projesinin ilk etabını Çıracılar, Papuççular ve Fabrika Caddelerinde tamamlamış, bölge esnafımız ve hemşehrilerimizden güzel geri dönüşler almıştık. Şimdi ikinci etabımızı Yenigün, Papuççular ve Semerciler mahallelerimizin ihtiyaç tespit ettiğimiz 37 sokağında yoğun bir şekilde devam ettiriyor, hassas bir çalışma yürüterek sokaklarımızı sil baştan yeniliyoruz. Altyapı kurumlarımız bölgede gerekli çalışmalarını tamamladı, teşekkür ediyoruz. Toplam 10 bin metrekarelik alanda kaldırım, ağaçlandırma, aydınlatma ve asfalt çalışmaları yaparak hemşehrilerimizin hayatlarını daha da kolaylaştırmayı hedefliyoruz. Çalışmalarımıza destek veren, çalışma sürecimizde bizlere yardımcı olan tüm hemşehrilerimize de çok teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l 
 |  Paylaş  | 
l Fotoğraflar