HABERLER
Işıksu İnceledi, Yenikent´e Kreş Geliyor
Orjinal Resim

Seçim vaatlerini birer birer uygulamaya koyan Başkan Mutlu Işıksu, Başkan Yardımcısı Yusuf Özden ile birlikte 15 Temmuz Camili Mahallesi’nde hayata geçirilen Kreş ve Gündüz Bakımevi çalışmalarını yerinde inceledi. Işıksu, “Çalışan annelerimizin büyük bir ihtiyacını giderecek bu çalışma, bir hayırseverimizin desteğiyle hayata geçiyor. Yenikent’imize hayırlı olsun.” dedi.

Vaatler Bir Bir Hayata Geçiyor

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Yenikent Bölgesi’ne yönelik hizmetlerini sürdürüyor. Seçim vaatleri arasında da yer alan Kreş ve Gündüz Bakımevi Projesi, hayırsever desteğiyle hayata geçiyor. Başkan Mutlu Işıksu, 15 Temmuz Camili Mahallesi’nde başlayan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Yardımcısı Yusuf Özden’den bilgiler aldı. İncelemede,  Etüt ve Proje Müdürü Mustafa Akıncı ile 15 Temmuz Camili Mahallesi Muhtarı Yunus Özçelik de hazır bulunurken, Yenikent Bölgesi’ne yönelik hizmetlerin süreceğinin bilgisini paylaşan Başkan Işıksu, “Yenikent Bölgemize çok önem veriyoruz. Buradaki çalışan annelerimizin ihtiyacını giderecek, seçim vaatlerimiz arasında yer alan çalışmayı da, hayırsever desteğiyle hayata geçiriyoruz. Yenikent’imize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

 

Işıksu’ya Muhtar Teşekkürü

15 Temmuz Camili Mahallesi Muhtarı Yunus Özçelik, Adapazarı Belediyesi’nin bölgede yaptığı çalışmalar için Başkan Mutlu Işıksu’ya teşekkür etti. Özçelik, “Mutlu Başkanımızın ilgi ve hassasiyetiyle, mahallemiz ve bölgemizin ihtiyaçları hızla gideriliyor. Hizmetten çok memnunuz, başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

 

Proje Ayrıntıları Neler?

Adapazarı Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Kreş ve Gündüz Bakımevi, 0-24 ay ve 25-66 aylık çocuklara hizmet verecek. 137 çocuk kapasiteli kreşin içinde drama atölyesi, kapalı ve açık temalı oyun ve spor alanları, yemekhane, 8 adet derslik, 2 adet oyun ve 1 adet emekleme odası,  0-2 yaş arası uyku odası ve bez değiştirme odası ile meyve ağaçlarıyla donatılmış geniş bir oyun bahçesi bulunacak.

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l 
 |  Paylaş  | 
l Fotoğraflar