HABERLER
Kurtuluş Kahramanı Halit Molla Mezarı Başında Anıldı
Orjinal Resim

Adapazarı’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yılında, kurtuluş kahramanı Halit Molla, Söğütlü Sarıköy’deki mezarı başında anıldı. Başkan Mutlu Işıksu, “Kahramanlarımızın izlerini takip ederek, Adapazarı'mız için çok çalışmaya devam edeceğiz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.” dedi.

Halit Molla Anma Programı

21 Haziran Adapazarı’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 99. Yılında, kurtuluş kahramanı Halit Molla adına anma programı düzenlendi. Söğütlü Sıraköy Halit Molla Kabristanlığında düzenlenen programda maske ve mesafe kuralına dikkat edildiği gözlenirken, Halit Molla ve vatan kahramanları için dua edildi ve Kuran-ı Kerim okundu.

 

Kahramanların İzinde

Adapazarı Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktan Özten, Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, Kaynarca Belediye Başkanı Murat Kefli ve Yazar Fahri Tuna’nın katıldığı anma programında, Halit Molla ve tüm şehitlerin ruhuna dualar okundu. Adapazarı’nın işgalden kurtarıldıktan sonra ilk giren kuvvetlerden birinin Halit Molla ve arkadaşları olduğunu dile getiren Başkan Işıksu, “Kurtuluştan hemen sonra ilk sabah ezanını okuyan Halit Molla’yı ve vatan uğruna can veren tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Kahramanlarımızın izlerini takip ederek, Adapazarı'mız için çok çalışmaya devam edeceğiz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l 
 |  Paylaş  | 
l Fotoğraflar