HABERLER
Komisyon ve Encümen Üyeleri Seçildi
Orjinal Resim

Adapazarı Belediyesi Haziran ayı meclisi ikinci oturumu, Başkan Mutlu Işıksu’nun başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda imar, hukuk, plan bütçe, tarım ve hayvancılık komisyonları ile Encümen üyeleri seçildi. Başkan Işıksu, meclis üyeleri ile uyum içerisinde Adapazarı’na en güzel hizmetleri sunmaya devam edeceklerini söyledi.

Mecliste İkinci Oturum

Adapazarı Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısının ikinci oturumu, koronavirüs önlemleri ile birlikte, Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Başkan Mutlu Işıksu’nun başkanlığında toplanan mecliste, maske, mesafe ve temizlik kurallarına riayet edildiği gözlenirken, katılımcıların ateşi ölçüldü, toplantıya meclis üyeleri ve basın mensupları alındı. Belediye Başkan Yardımcıları, bürokratlar ve misafirler ise meclis salonu dışında hazırlanan alanda meclisi ekrandan takip etti.

 

Seçimler Yapıldı

Seçimlerde imar komisyonuna, AK Parti’li Meclis Üyeleri Bahtiyar Nalbant, Yavuz Meşe ve Adem Çalışkan; MHP’li Meclis Üyesi Kayhan Alver, İYİ Parti’li Meclis Üyesi Türker Ergül seçildi. Hukuk Komisyonuna, AK Parti’li Meclis Üyeleri; M. Reşit Yazıcı, İbrahim Akçam, H. Metin Müftüoğlu, MHP’li Meclis Üyesi İlknur Bayram Akyüz, İYİ Parti’li Meclis Üyesi Doğan Şen seçildi. Plan ve Bütçe Komisyonuna AK Parti’li Meclis Üyeleri; Bilal Kuriş, Özkan Yetim, Evren Çakırsoy, MHP’li Meclis Üyesi Mehmet İr, İYİ Parti’li Meclis Üyesi Hüseyin Akçalışkan, Tarım ve Hayvancılık Komisyonuna AK Parti’li Meclis Üyeleri Şahin Karaarslan, Can Dağabakan, Levent Tunç, MHP’li Meclis Üyesi Ali Eroğlu, İYİ Parti’li Meclis Üyesi Mahir Özgün seçildi. Encümen üyeliklerine ise AK Parti’li Meclis Üyeleri Besim Kıratlı, Türkan Resüloğlu ve Hasan Karagüzel seçildi.

 

Güneş Enerji Santrali’ne Destek

AK Parti’li Meclis Üyesi Necdet Tömekçe, plan ve bütçe hakkında bilgiler verirken, Belediye birimleri ile ilgili teknik bilgileri de paylaştı. Tömekçe, bütçe harici herhangi bir ödemenin yapılmadığı, giderlerin kanun ve mevzuatlara uygun olarak gerçekleştirildiği, harcamaların ise muhasebe yönetmeliklerine göre düzenlendiğini aktardı. MHP’li Meclis Üyesi Mehmet İr ise, plan ve bütçe komisyonu ile ilgili analiz ve önerilerini paylaştı. Adapazarı Belediyesi harcamalarının iktisatlı olduğunu ve finans yönetiminin daha da önemli olduğu salgın sürecinde öz gelirleri artırmanın yollarını hep birlikte aramaları gerektiğini belirten İr, Başkan Mutlu Işıksu tarafından açıklanan Güneş Enerji Santrali Projesi’ni de çok önemli gördüklerini ve desteklediklerini dile getirdi.

 

Uyum İçinde Hizmet

Başkan Mutlu Işıksu, seçimlerin hayırlı olmasını temenni ederken, meclis üyeleri ile uyum içerisinde Adapazarı’na en güzel hizmetleri sunmaya devam edeceklerini söyledi.

 

Adapazarı Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısı 6 Temmuz Pazartesi saat 14.00’da toplanacak.

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l 
 |  Paylaş  | 
l Fotoğraflar