HABERLER
Yavuz: "Yusuf Bebek İçin Gerekeni Yapıyoruz"
Orjinal Resim

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, eşi Gülten Yavuz, AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu ve eşi Elveda Işıksu, "Fosfor metabolizması bozukluğu" nedeniyle tedavisi süren 6 aylık Yusuf Bebek ve ailesini evinde ziyaret etti. Genel Başkan Yardımcısı Yavuz,  Bozkurt Ailesi’ne Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ve Sağlık Bakanlığı Yetkilileri ile görüştüklerini, gereken tüm çalışmanın yapıldığını ve sürecin her zaman takipçisi olduklarını vurguladı.

 

Yusuf Bebeği Evinde Ziyaret Ettiler

"Fosfor metabolizması bozukluğu" nedeniyle yoğun bakımda yaşam savaşı veren 6 aylık Yusuf Bozkurt'un tedavisi için yurt dışından getirilmesi gereken 400 bin liralık ilaç bedeli sosyal medyada başlatılan kampanyayla toplanmıştı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, eşi Gülten Yavuz, AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu ve eşi Elveda Işıksu, Yusuf Bebeğin ailesini evinde ziyaret etti.

 

Tedavi Süreci İçin Takip Var

Anne Naciye Bozkurt ve Yusuf Bebekle yakından ilgilenen Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, "Fosfor metabolizması bozukluğu" nedeniyle gerçekleşen tedavi süreciyle ilgili süreci yakından takip ettiklerinin altını çizdi. Gereken ilaçların temininin hızlandırılması noktasında AK Parti Sakarya Milletvekillerinin gerekli girişimleri gerçekleştirdiğini aktaran Ali İhsan Yavuz, “İl Başkanımız Yunus Tever, Milletvekillerimiz Recep Uncuoğlu, Kenan Sofuoğlu ve Çiğdem Erdoğan Atabek ve Belediye Başkanlarımızın ilaçların takibi ve hızlandırılması süreci ile ilgili girişimleri oldu. Biz de süreci ciddiyetle takip etmeye devam ediyoruz.” diye konuştu.

 

Yavuz, Bakanla Görüştü

"Fosfor metabolizması bozukluğu" nedeniyle tedavi gören Yusuf Bebek için Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ve Sağlık Bakan Yardımcısı ile görüştüğünü aktaran Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, “Sn. Bakanımızla bu hassas konuyu görüştük. Yusuf Bebek için daha hızlı bir tedavi sürecinin olması ile ilgili gerekli bilgileri ve talebimizi paylaştık. Takipçisi olacağız. Cennet kokan yavrularımız için elimizden gelen çalışmaları da yapmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren anne Naciye Bozkurt, “Tedavi gören çocuklar şifa bulmuş, Yusuf’umuz da bulur inşallah. Çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l 
 |  Paylaş  | 
l Fotoğraflar