HABERLER
Bilgievi´ne Davet Var
Orjinal Resim

Adapazarı Belediyesi Bilgievi’nde başlayan yaz kurslarında öğrencilerle buluşan Başkan Mutlu Işıksu, “Evlatlarımızın daha güzel bir geleceğe hazırlanmaları için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Ailelerimizi ve çocuklarımızı kayıtlar için Bilgievlerimize bekliyoruz.” dedi.

Yaz Kurslarında Kayıtlar Sürüyor

Adapazarı Belediyesi bünyesinde hizmet veren Merkez Bilgievi’nde çocuklar yaz tatilini hem eğlenerek hem de öğrenerek geçiriyor. Farklı alanlarda açılan kurslar için kayıtlar açık tutuluyor. Bugüne kadar 400 kayıt gerçekleştirilen yaz kurslarına katılmak isteyen vatandaşlar, yaz tatili boyunca diledikleri zaman Bilgievi’ne kayıt yaptırabiliyor.

Daha Güzel Bir Gelecek İçin

Merkez Bilgievi’ni ziyaret ederek çocuklarla buluşan Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Başkan Yardımcısı Fatih Çelikel ile birlikte çocuklarla sohbet etti. Ziyarette eğlenceli dakikalar yaşandı. Adapazarı’nda güzel bir gelecek hedefi ile eğitimlerin kapsamını genişlettiklerini ve Bilgievleri’nin niteliğini arttırdıklarını vurgulayan Başkan Mutlu Işıksu, “Adapazarı’mızı çok seviyor ve çocuklardan başlayarak tüm vatandaşlarımıza daha güzel hizmetler sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yavrularımızın daha güzel bir gelecekle buluşmaları için eğitimlerine ve sosyal yaşamlarına destek programları bu anlamda oldukça önemli. Kurslarımıza kayıtlarımız devam ediyor ve ailelerimizi Bilgievlerine davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

12 Başlıkta

Adapazarı Belediyesi Merkez Bilgievi’nde ana dersler olan Fen Bilgisi, Matematik, Sosyal Bilgiler, Fen Bilgisi gibi ana dersler dışında İngilizce, Müzik, Drama, Bilgisayar, Kuran-ı Kerim Dersleri, Değerler ve Temel İslami Bilgiler, Sanat ve Resim Atölyeleri, Akıl Oyunları, Sportif etkinlikler ve gezi programları ile bilgi yarışmaları düzenleniyor. Kurslar için ayrıntılı bilgiye 272 01 04 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l 
 |  Paylaş  | 
l Fotoğraflar