HABERLER
Yaz Tatili Dolu Dolu Geçecek
Orjinal Resim

Adapazarı Belediyesi Merkez Bilgievi’nde 12 başlıkta açılacak yaz kursu kayıtları için start verdiklerini duyuran Başkan Işıksu, “Bilgievlerimizin niteliğini daha da arttırdık. Kurslarımızın sayısını ve kapsamını genişlettik ve kayıtlarımızı başlattık. Öğrencilerimizi bekliyoruz.” dedi.

Adapazarı Bilgievi’nde Kayıtlar Başladı

Adapazarı Belediyesi bünyesinde hizmet veren Merkez Bilgievi’nde çocuklar yaz tatilini hem eğlenerek hem de öğrenerek geçirecek. Karnelerini alarak tatile çıkan çocukların güzel vakit geçirmeleri için Bilgievi’nde Müzik, Drama, İngilizce, Bilgisayar, Matematik, Sosyal Bilgiler, Fen Bilgisi, Kuran-ı Kerim Dersleri, Değerler ve Temel İslami Bilgiler kursları verilecek; Sanat ve Resim Atölyeleri, Akıl Oyunları, Sportif Etkinliklerin yanında Gezi ve Piknik programları ile bilgi yarışmaları yapılacak. 3 ve 8’inci sınıflar arası öğrencilere yönelik düzenlenen kurslar için ayrıntılı bilgiye 272 01 04 numaralı telefondan ulaşılabilir.

“Öğrencilerimizi Bekliyoruz”

Eğitim faaliyetlerinin kapsamını genişlettiklerini belirten Başkan Mutlu Işıksu, “Her müdürlüğümüzde çalışmalarımızı sürekli güncelliyoruz. Bilgievlerimizin niteliğini daha arttırdık. Bilgi evlerimizde yaz sezonu boyunca çocuklarımızın güzel vakit geçirmeleri sağlamak amacıyla 12 başlıkta kursları açtık. Şu ana kadar 200 öğrencimiz kaydını yaptırdı. Sabah ve öğle grubu olarak verilecek kurslarımızda çocuklarımız hem Fen Bilgisi, Matematik, Sosyal Bilgiler, Temel İslami Bilgiler, İngilizce gibi ana derslerin tekrarını yapmış olacak hem de ilgi duydukları resim, müzik ve bilgisayar gibi kurslarımızdan yararlanabilecek. Öğrencilerimizi bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l 
 |  Paylaş  | 
l Fotoğraflar