HABERLER
ADA´nın Bayramı Hiç Bitmesin
Orjinal Resim

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, esnafı ziyaret ederek alışveriş yaptı, yaklaşan Ramazan Bayramı’nı tebrik etti. Bayram alışverişlerinin Adapazarı’ndan yapılması çağrısında bulunan Başkan Işıksu, “Ticaretin, yardımlaşmanın şehrinde esnaf-vatandaş birliği güçlensin, ADA’nın bayramı inşallah hiç bitmesin.” dedi.

Esnafa Bayram Tebriği

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde esnafla buluşarak bayramlarını tebrik etti, alışveriş yaptı, talep ve düşüncelerini dinledi. Başkan Mutlu Işıksu’ya ziyaretlerinde Başkan Yardımcıları Hilmi Kızılcık, Fatih Çelikel ve Yusuf Özden eşlik etti.

Bereket, Kardeşlik ve Dayanışma

Esnaf ziyaretinin ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Mutlu Işıksu, Adapazarı’nın ticaret ve bereket şehri olduğunun altını çizdi. Başkan Işıksu, “Adapazarı denince akla gelen ilk üç kelime; bereket, kardeşlik ve dayanışmadır. Adapazarı bereket diyarıdır, her kültürden insanın bir arada yaşadığı kardeşlik şehridir, ahilik kültürünü en güzel şekilde yaşatan, çarşı, pasaj, cadde ve sokaklarıyla dayanışmanın yurdudur. Ahiliği en güzel şekilde günümüze taşımış, iyiyi, doğruyu, güzeli her zaman tercih etmiş bambaşka çarşılarımız, pasajlarımız, esnafımız, büyüklerimiz, kardeşlerimiz var.” diye konuştu.

Esnaf-Vatandaş Birliği Güçlensin İstiyoruz

Adapazarı’nda ticaretin daha iyi seviyelerde olması gerektiğini vurgulayarak şehre bayram alışverişinin Adapazarı esnafından yapılması çağrısında bulunan Başkan Işıksu, “Adapazarı’mız daha zengin olmalı, ticareti daha güçlü olmalı. Bu şehrin her sokağında ticaretin tarihi, zanaatın izleri var. Sokaklarda adımlar atarken geçmişi hatırlıyorsunuz, büyüklerimizin elini öperken o ruhu hissediyorsunuz. Esnafımızla hep beraber olduk, dinledik, çok önemli istişarelerde bulunduk ve projelerimizde yer verdik. Bu anlayışla diyoruz ki ticaretin, yardımlaşmanın şehrinde esnaf-vatandaş birliği güçlensin, ADA’nın bayramı inşallah hiç bitmesin. Bundan sonra da Adapazarı’mızın ticari yaşamını daha ileriye taşıyacak adımlar atacak, STK’larımızla, Esnaf Odalarımızla, hemşehrilerimizle dayanışma içinde, hep birlikte hedeflerimize ulaşacağız. Tüm hemşehrilerimin Ramazan Bayramı’nı şimdiden tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l 
 |  Paylaş  | 
l Fotoğraflar