HABERLER
Daha Güzel Günler Göreceğiz
Orjinal Resim

Daha Güzel Günler Göreceğiz

AK Parti Adapazarı İlçe Danışma Meclisi ve İftar Programında konuşan İl Başkanı Tever, “Seçimler bitti ancak büyük bir gayretle çalışmaya devam.” derken Milletvekili Uncuoğlu, “Milletimizle daha güzel günler göreceğiz.”; Başkan Işıksu, “Adapazarı denince akıllara ilk olarak bereket, başarı, hizmet gelecek.” dedi.

AK Adapazarı’ndan Danışma Meclisi

AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı 59’uncu Danışma Meclisini düzenlediği iftar programında gerçekleştirdi. Danışma Meclisine İl Başkanı Yunus Tever, Milletvekili Recep Uncuoğlu, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, İlçe Başkanı Metin Kurtuluş, Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol, Gençlik Kolları Başkanı Fahrettin Alemdar, Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcıları; Hilmi Kızılcık, Fatih Çelikel ve Yusuf Özden, Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, ADABEL Genel Müdürü Zeki Salim, Önceki Dönem Milletvekili Recep Yıldırım, Erenler Önceki Dönem Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Önceki Dönem İl Genel Meclisi Başkanı Fethi Sarıoğlu, Önceki Dönem İlçe Başkanı Mustafa Ak, ilçe yönetim kurulu üyeleri, mahalle temsilcileri ve teşkilat mensupları katıldı.

Hep Birlikte Başaracağız

Açılış konuşmasını gerçekleştiren İlçe Başkanı Metin Kurtuluş, Adapazarı Teşkilatı’nın her zaman dinamik bir teşkilat olduğunu vurgulayarak, “Teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Her zaman aktif çalışmayla sahadalar. Milletimiz için, devletimiz için, davamız için her zaman seçim varmış gibi çalışmaya devam edecek, teşkilatımıza ve belediye başkanımıza destek verecek, hedeflerimize yürüyecek ve hep birlikte başaracağız.” şeklinde konuştu.

AK Parti Farkını Ortaya Koymaya Devam Edeceğiz

Zor dönemler yaşandığını ancak seçimlerin başarılı bir süreçle tamamlandığını dile getirerek konuşmasına başlayan AK Parti Milletvekili Recep Uncuoğlu, “Hamdolsun Adapazarı’mızda başarı çıtasını daha da yukarılara taşıyarak seçimleri tamamladık. Bu süreçte hem teşkilatımız hem de belediye başkanımız çok iyi çalışma yaptılar ve bu birliktelik çok güzel bir şekilde devam ediyor, tebrik ediyorum. Eşi benzeri görülmemiş algı operasyonlarıyla, türlü yalanlarla seçimleri gölgelemek isteyenler, yeni oluşumlara göz kırpanlar, AK Parti’mizin dinamizmini, hizmet anlayışını değersizleştirmek için çaba gösterenler başaramadılar, başaramayacaklar. Aziz milletimiz istikbaline de istiklaline de sahip çıktı, çıkmaya devam edecek ve inanıyoruz ki AK Parti farkını ortaya koyacak,inşallah Adapazarı’mızda ve ülkemizde daha güzel günler göreceğiz.” diye konuştu.

Adapazarı Başarısını Gösterdi

Adapazarı’nda alınan başarılı sonuçların sonrasında hizmet döneminin başladığını belirterek konuşmasına başlayan İl Başkanı Yunus Tever, “Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart seçimlerinde şehrimizin gösterdiği teveccühten oldukça memnun, teşkilatlarımıza selamlarını ve teşekkürlerini gönderdi. Adapazarı başarısını gösterdi, hizmet dönemi başladı. Ben teşkilatımıza da belediye başkanımıza da güveniyorum. Ancak seçim bitti, iş bitti yok, asla demiyoruz. İlk günkü heyecanla çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.

Kolları Sıvadık, Hizmetlere Başladık

Seçimlerin ardından Adapazarı Belediyesi’nde başlattıkları yenilik ve tazelenme hareketi ile projeleri hayata geçirmek için gece gündüz çalıştıklarını vurgulayan Başkan Mutlu Işıksu ise, “Adapazarı Belediyesi olarak ahlaki ilkelerinden asla ödün vermeden, hedefleri olan, değer üreten, akıllı ve benzersiz şehir için çaba sarf eden, her alanda şehrin istikbaline en yüksek katkıyı verecek kurumlardan biri olmak hedefiyle çalışmalarımızı başlattık. Kolları sıvadık ve Belediyemizin tüm birimlerinde başlattığımız yenilik ve tazelenme hareketi ile organizasyonumuzun direncini artırarak seçim öncesi hemşehrilerimize sunduğumuz projelerimizi hayata geçirmek noktasında büyük bir gayretle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” diye konuştu.

84 Mahallede Etkin Belediyecilik

Vatandaşlardan güzel geri dönüşler aldıklarını söyleyen Başkan Işıksu, “Muhtarlarımızdan, esnafımızdan, çiftçimizden, mahalle sakinlerimizden hülasa tüm hemşehrilerimizden güzel geri dönüşler de almaya başladık. AK Parti’mizin sunduğu en önemli hizmet olan etkin belediyeciliği 84 mahallemizde, tüm sokaklarımızda göstermek için çalışıyoruz.” dedi.

Adapazarı’nda 7/24 Çalışma Var

Ekiplerin gece gündüz sahada olduğunu duyuran Başkan Mutlu Işıksu, “Biz her fırsatta vurguluyoruz, hatta belediyemizin kurumsal sloganı da oldu, Biz Adapazarı’mızı çok seviyoruz. Bu şehrin tarihini, bu şehrin kültürünü, dayanışma ve kardeşliğini, ticari sokaklarını, çarşılarını, pasajlarını, bereketli topraklarını çok seviyoruz.  Ekiplerimiz 7/24 sahada. Hemşehrilerimizin belediyemize başvurarak ilettikleri talepleri işleme koyuyor, imar ve altyapı eksiklikleri tamamlanan noktalarda gerekli çalışmaları hızla gerçekleştiriyoruz. Her alanda daha güzel günlere kavuşmak için çalışma ilkelerimize bağlı kalarak projelerimizi sizlerle, hep birlikte hayata geçireceğimize, Adapazarı’mızı daha aydınlık günlerin beklediğine yürekten inanıyorum.” diye konuştu.

Projeleri Tamamlayacak, Hedeflerimize Ulaşacağız

Başarılı olacaklarına dair inancını paylaşarak konuşmasını sonlandıran Başkan Işıksu, “Mümin güvenilir kişi demektir, güvenilirlik ise toplumsal bir kanaattir. Adapazarı’mızı çok seven ve hizmet etmek için iş başında olan bizlerin, bu kanaat ve teveccühü kazanmak için görevlerimizin bizlere emanet olduğunun bilinci ve hesap verebilmenin sorumluluğuyla hareket etmemiz gerektiğini çok iyi biliyoruz. Ben inanıyorum ki Adapazarı denince akıllara ilk olarak bereket, başarı, hizmet gelecek; kadim geçmişimizden aldığımız ilhamla daha aydınlık bir geleceğe hep birlikte yürüyecek ve projelerimizi tamamlayarak, hedeflerimize hemşehrilerimizle birlikte ulaşmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l 
 |  Paylaş  | 
l Fotoğraflar