Huzur ve Kardeşliğimiz Daim Olsun

Ramazan iftar programları hakkında bilgi veren Başkan Mutlu Işıksu, “Af, mağfiret ve kurtuluş ayı olan Ramazan-ı Şerif’te Adapazarı Belediyesi olarak düzenleyeceğimiz mütevazı sokak iftarlarında hemşehrilerimizle buluşacak, şehit ailelerimizin gönül sofralarına misafir olacağız. Huzur ve kardeşliğimiz daim olsun.” dedi.

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Ramazan ayı iftar programı ile ilgili açıklama yaptı. Ramazan ayının her akşamında vatandaşlarla buluşacaklarını duyuran Başkan Işıksu, “Bu yıl programımızda ufak bir değişiklik yapalım istedik. Durumları tespit edilen hemşehrilerimize verdiğimiz desteklerle birlikte mütevazı sokak iftarları düzenleyecek ve hemşehrilerimizle buluşacağız. Birebir, sıcak ilişkiler kurmak ve hemşehrilerimizin Adapazarı’mız ile ilgili fikirlerini de almak istiyoruz. Ayrıca belirlediğimiz program dâhilinde vatandaşlarımıza evlerinde konuk olacak, ev iftarlarında buluşacağız. En çok önemsediğimiz programlarımızdan bir diğeri de şehit ailelerimiz. Vatanımız için canlarını feda etmiş kahraman Mehmetçiklerimizi yetiştiren şehit ailelerimizin gönül sofralarına misafir olacağız inşallah. Af, mağfiret ve kurtuluş ayı olan Ramazan-ı Şerif’in birlik ve beraberliğimizin kuvvetlenmesine vesile olmasını diliyorum. Huzur ve kardeşliğimiz daim olsun.” ifadelerini kullandı.