HABERLER
Farklılıklarımız Zenginliğimizdir
Orjinal Resim

Trabzonlular ve Yerel Kültür Derneklerini misafir eden Başkan Işıksu, “Adapazarı’mız her milletten insanın bir arada huzurla yaşadığı, birçok dilin konuşulduğu müstesna bir şehirdir. Farklılıklarımız zenginliğimizdir. Ada’mızı hep birlikte daha da güzelleştireceğiz.” dedi.

Trabzonlular ve Yerel Kültür Dernekleri Ziyareti

Sakarya Trabzonlular Derneği Başkanı Zeynep Öz ve yönetim kurulu üyeleri ile Sakarya Yerel Kültür Derneği Başkanı Necmettin Kırık ve yönetim kurulu üyeleri, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’ya tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

“Güzel Faaliyetler Göreceğiz”

İlk ziyarette konuşan Trabzonlular Derneği Başkanı Zeynep Öz, “Değerlerimizi koruyarak kentleşme bilinciyle yaşadığımız şehri daha ileri seviyelere götürecek çalışmalarda yer almaktan memnuniyet duyarız. Mutlu Başkanımızla beraber güzel faaliyetler göreceğimize inanıyor ve başarılar diliyorum.” diye konuştu.

“Işıksu’nun Adapazarı Sevgisini Biliyoruz”

Yerel Kültür Derneği ziyaretinde konuşan Başkan Necmettin Kırık ise, “Mutlu Başkanımızın Adapazarı sevgisini hepimiz çok iyi biliyoruz. Tarihimizden bugüne şehrimizin yerel kültürünü korumak ve yaşatmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerde Başkanımızın desteklerini alacağımıza inanıyoruz. Kıymetli Başkanımızın dönemi Adapazarı için hayırlı olsun. Allah muvafffak eylesin.” şeklinde konuştu.

“Ada’mızı Hep Birlikte Daha Da Güzelleştireceğiz”

Ziyaretler için teşekkür eden Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, dayanışma olmadan yapılan işlerde bereketin de olmayacağına olan inancını paylaştı. Birlikte yönetim ilkesinden hareketle gerçekleştirecekleri çalışmalarda her zaman istişareyi önceleyeceklerini vurgulayan Başkan Işıksu, “Gösterilen ilgi ve güzel düşünceler için çok teşekkür ediyorum. Adapazarı’mız her milletten insanın bir arada huzurla yaşadığı, birçok dilin konuşulduğu müstesna bir şehirdir. Farklılıklarımız zenginliğimizdir. Hemşehri derneklerimizle daha sık bir arada olacak ve Ada’mızı hep birlikte daha da güzelleştireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l 
 |  Paylaş  | 
l Fotoğraflar