HABERLER
Gençlik ADA´sı İçin Hep Birlikte Çalışacağız
Orjinal Resim

AK Parti Adapazarı Gençlik Kolları'nı misafir eden Başkan Işıksu, “Seçim sürecinde ve sonrasında enerjileri ile bizlere şevk veren gençlerimize şükran borçluyuz. Gençlik ADA`sı için hep birlikte çalışacağız.” dedi.

Gençlik Çalışmaya Hazır

AK Parti Adapazarı Gençlik Kolları Başkanı Fahrettin Alemdar ve ilçe teşkilat üyeleri, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’ya tebrik ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan Alemdar, Adapazarı Belediyesi’nin Başkan Işıksu'nun vizyonuyla gençliğe yönelik önemli projeleri hayata geçireceğine olan inancını paylaşarak, “Gençlik Kolları olarak Mutlu Başkanımızın her zaman yanındayız ve destekçisiyiz. Allah muvaffak eylesin.” diye konuştu.

Birlikte Çalışacağız

AK Parti Adapazarı Gençlik Teşkilatı’nın verdiği desteğin önemli olduğunu vurgulayan Başkan Mutlu Işıksu, “Seçim sürecinde ve sonrasında çalışmaları ile bizlere şevk veren gençlerimize şükran borçluyuz. Fahrettin Başkanımızın şahsında tüm gençlerimize teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Genç kardeşlerimizle her zaman istişareli olacağız. Projelerimizi özellikle ADA Sahaf Projemizi de hızla hayata geçirmek istiyoruz. Gençlik ADA`sı için hep birlikte çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l 
 |  Paylaş  |