HABERLER
Adapazarı´mızı Esnafımızla Büyüteceğiz
Orjinal Resim

SESOB Başkanı Alişan ve Birlik Yönetimini misafir eden Başkan Işıksu, Adapazarı esnafının ahilik kültürünü günümüze taşıyan ve her zaman doğruyu tercih edenlerden olduğunu belirterek, “Şehrimiz için hep birlikte çalışacak ve Adapazarı’mızı esnafımızla büyüteceğiz.” dedi.

SESOB’tan Başkan Işıksu’ya Ziyaret

Sakarya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hasan Alişan ve Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’ya tebrik ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan Alişan, yerel yönetimlerin ilgi ve desteklerinin Adapazarı esnafı için çok önemli olduğunun altını çizdi. Alişan, “Biz her zaman şehrimiz için katkı vermeye, elimizi taşın altına koymaya hazırız. Eğer yerel yönetimler de bizlerin taleplerini daha çok dikkate alırlar, sorunlarını çözerler ve iş birliğiyle çalışırlarsa esnafımız daha güzel ortamlarda iş yapma fırsatı elde eder ve dolayısı ile şehrimiz de gelişir. Biz Mutlu Başkanımızla Adapazarı’mızın daha iyi seviyelerde olacağına inanıyoruz. Allah hayırlı işler yapmayı nasip etsin.” diye konuştu.

“Esnafımızla Bir ve Beraberiz”

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mutlu Işıksu, Adapazarı esnafı ile her zaman bir ve beraber olduklarını vurguladı. Seçim sürecindeki esnaf desteğinin kendilerini çok mutlu ettiğini aktaran Başkan Işıksu, “Cadde cadde, sokak sokak,  pasaj pasaj dolaştık ve esnafımızın derdine ortak olduk, taleplerini not aldık ve projelerimizi istişare ederek hazırladık. Adapazarı esnafımız ahilik kültürünü günümüze taşımış, her zaman iyiyi, doğruyu, güzeli benimsemiştir, buna birçok kez şahit oldum. Yakın ilgileri ve destekleri için Hasan Alişan Başkanımızın şahsında tüm esnafımıza çok teşekkür ediyor, şükran duygularımı ifade ediyorum. Şimdi hep birlikte, Birliğimizle, esnafımızla birlikte, şehrimiz için gayret edeceğiz, çok çalışacağız ve Adapazarı’mızı esnafımızla büyüteceğiz.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l 
 |  Paylaş  | 
l Fotoğraflar