HABERLER
Üretenin Yanındayız
Orjinal Resim

STB Başkanı Adem Sarı ve yönetimini misafir eden Başkan Mutlu Işıksu, “Tabiatla insan, insanla mekân ilişkisi güçlenmiş bir Adapazarı için hep birlikte çalışacak, üretenin her zaman yanında olacak, elimizden gelen desteği vereceğiz. Borsa’mızın 94. yılını kutluyor, başarılı nice yıllar diliyorum.” dedi.

STB’den Başkan Işıksu’ya Ziyaret

Sakarya Ticaret Borsası (STB) Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı ve yönetim kurulu üyeleri, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’ya “Hayırlı olsun.” ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan Sarı, Başkan Işıksu’nun yönetiminde Adapazarı’nda güzel işler yapılacağına olan inancını paylaşarak, “Borsa olarak Adapazarı’mızın tarım değerlerinin daha çok korunması ve desteklenmesi gerektiğini belirtiyor ve üreticilerimize yönelik kapsamlı projelerde yerel yönetimlerimizin desteğini alacağımıza inanıyorum. Başkanımıza görevinde başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Bereket Diyarı Adapazarı

Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Adem Sarı’nın düşüncelerine katıldığını vurgulayan ve ziyaret için teşekkür eden Başkan Mutlu Işıksu, “Adapazarı’mızın geçmişinde olduğu gibi bugününde de tarım, çok önemli bir değer. Adapazarı’mıza bereket diyarı olarak nitelendiriyoruz. Seçim çalışmalarımızda da hemşehrilerimizle bir araya geldiğimizde ifade etmiştim. Biz, tabiatla insan, insanla mekân ilişkisi güçlenmiş, tarım değerlerini destekleyen ve kaliteli üreten bir Adapazarı istiyoruz. Bu hedef doğrultusunda hep birlikte çalışacağız, üretenin her zaman yanında olacağız, elimizden gelen desteği vereceğiz. Ticaret Borsamız bu konuda çok güzel aksiyon alıyor, Başkanımıza teşekkür ediyorum. Şehrimizin kıymetli bir kuruluşu olan Ticaret Borsamızın 94. yılını kutluyor, başarılı nice yıllar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l 
 |  Paylaş  | 
l Fotoğraflar